Hozzávalók:
Tészta:
- 1 tojás
- 1dkg kakaópor
- 7 dkg cukor
- 35 ml olaj
- 35 ml tej
- 8 dkg liszt
- 1 púpozott teáskanál sütőpor
Krém:
- 2 tasak habpor hozzá 3dl tej vagy 3 dl habtejszín
- 60 g étcsokoládé
- 1-2 evőkanál rum
A tejbe vagy tejszínbe beletördeljük a csokit és addig melegítjük, amíg felolvad a csoki. Miután felolvadt lehűtjük, és kemény habot verünk belőle. A tésztához valókat alaposan összekeverjük, és kb. 20 x 30 cm-es tepsiben 10-15 perc alatt megsütjük. A tészta 1/3 részét levágjuk, hogy kb. 20 x 20 cm kocka maradjon. A levágott részt meglocsoljuk rummal és apró darabokra tördeljük, és a habba beleforgatjuk, majd az egészet a tésztára kanalazzuk és kakaóporral megszórjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése