Hozzávalók:
- 1 citrom reszelt héja
- 1 citrom leve
- 25 dkg vaj vagy margarin
- 1 cs vaníliás cukor
- 15 dkg cukor
- 3 tojás
- 25 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
- 1 dl tej
Elkészítés:
A sütőt 170 fokra előmelegítjük. A formát kivajazzuk, kilisztezzük. A vajat habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, beletesszük a reszelt citrom héjat és levét. Hozzáadjuk a tojásokat és hozzákeverjük a lisztet és a sütőport. Ha túl sűrű a massza kevés tejjel hígíthatjuk. Kuglófformába vagy kerek jénai üvegtálba öntjük és 50-60 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése