Hozzávalók:
Tészta:
- 4 tojás
- 15 dkg liszt
- 10 dkg darált dió
- 20 dkg cukor
- 1 csomag sütőpor
Töltelék:
- 5 dkg darált dió
- 3 dl tej
- 1 vaníliás pudingpor
- 5 evőkanál cukor
- 10 dkg margarin
- rum ízlés szerint
- kevés reszelt citromhéj
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a darált diót. Ha nem áll össze egy kis tejjel hígíthatjuk. A Fehérjéből kemény habot verünk és óvatosan a lisztes masszába keverjük. 30-40 perc alatt készre sütjük.
A pudingport csomómentesre keverjük egy kis tejjel és a cukorral, majd felöntjük a maradék tejjel, beletesszük a darált diót, addig főzzük, amíg sűrű krém lesz. Rummal és citromhéjjal ízesíthetjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése